S’obren el període de sol·licituds per a formar part del Consell d’Infants de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls ha obert el procés de presentació de candidatures per a participar en el primer Consell d’Infants del municipi. Les candidatures estan adreçades a alumnes que cursin 5è i 6è de primària que vulguin participar en la presa de decisions en el municipi de tots aquells temes relatius a la infància.

El termini de presentació d’aquestes sol·licituds finalitza el pròxim dimarts 15 d’octubre i tots els interessats cal que presentin el document de sol·licitud i una autorització dels pares a la seva escola abans que expiri el termini. En el cas dels infants que siguin de Palafolls, però que no estiguin escolaritzats al municipi, cal que presentin la documentació a l’Escola Municipal de Música i Dansa, tal com ho ha detallat Mari Parra, tècnica d’Educació a Palafolls.

El Consell d’infants és una iniciativa de la Regidoria d’Educació i la seva finalitat és ser un òrgan de caràcter consultiu i de participació activa dels infants i joves de Palafolls. El constitueix l’Ajuntament i el regularà la legislació catalana, a l’empara jurídica de la Convenció sobre els Drets de L’Infant aprovada per les Nacions Unides l’any 89.

Des del consistori han animat a tots els infants de 5è i 6è que s’animin a formar part del Consell d’infants per aportar el seu gra de sorra amb iniciatives per als nens i nenes de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.