El Consell Comarcal del Maresme organitza un curs sobre la protecció de dades dirigit a empreses de la comarca

Compartiu aquesta història

Una de les responsabilitats de les empreses és protegir les dades personals dels seus clients, treballadors, i proveïdors. L’incompliment d’aquesta pot desencadenar sancions importants, és per aquest motiu que el Consell Comarcal del Maresme ha creat un nou curs amb l’objectiu d’ajudar les persones emprenedores i les petites empreses a identificar les dades personals i fer el tractament adequat segons la llei. 

Aquest curs està adreçat, principalment, a persones emprenedores que es trobin en qualsevol fase del seu projecte i que vulguin conèixer com gestionar amb èxit el tractament de les dades personals. Mentre duri la formació s’explicaran què són les dades personals i com identificar-les, quin tractament s’ha de fer d’aquestes, com s’han de gestionar  a través del web i les xarxes socials, i els drets dels interessats, entre altres. 

Segons detallen, l’objectiu principal és aprendre a tractar aquestes dades de manera segura, des de la seva recollida fins a la cancel·lació i, a  la vegada, conèixer les clàusules que s’han d’incorporar als diferents documents de l’empresa per garantir el compliment legal. Així, a través de casos reals i una pràctica didàctica, els participants aprendran conceptes clau, fins i tot, sense tenir coneixements previs sobre aquests. 

La formació és completament gratuïta i es farà en vuit hores repartides en tres dies, el 14, el 21 i el 28 d’octubre al matí. Les persones interessades es poden inscriure ja des del web del Consell Comarcal del Maresme. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.