La botigueta del Pa de Malgrat de Mar ha estat proclamada Subcampiona del Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya 2025. Aquest és un concurs que organitza el Gremi de Pastisseria de Barcelona i és el segon cop que el pastisser de La botigueta del Pa s’hi presenta. Fa dos anys es va presentar per la seva banda i va quedar tercer. Enguany, juntament amb el forn malgratenc i ha quedat en segona posició. Ell és Abel Garrido i explica que ha anat fent diverses proves amb clients i familiars per conèixer quina era la millor versió del croissant abans de presentar-lo.
Per escollir el millor croissant, els elements que s’han tingut en compte són un fullatge perfecte, el color daurat i el sabor ric i mantegós.
Ara, Abel Garrido és qui s’encarrega de la pastisseria des de fa uns mesos i està fent el traspàs abans que els propietaris des de fa 4 dècades es jubilin. Segons avança, després de quedar en segon i tercera posició, ara busca quedar en primera posició. Per tant, ja es prepara per guanyar la pròxima edició del premi a Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya.