URGENT

Les escoles de Malgrat continuen la campanya d’educació viària.

Compartiu aquesta història

A principis d’octubre la policia local de Malgrat va iniciar una campanya de sensibilització viària entre els alumnes dels diferents centes educatius de Malgrat, una campanya que continua aquesta setmana amb un circuit viari.
La campanya va destinada als alumnes d’entre 10 i 12 anys de les diferents escoles de Malgrat que durant aquests propers dies, fins divendres, visitaran el circuit habilitat expressament al Parc Francesc Macià per aprendre més sobre seguretat vial.
Aquesta és una més de les activitats programades en la campanya de sensibilització, com assegura Valentín Rodríguez, regidor de governació de l’Ajuntament de Malgrat.

El circuit d’educació viària, del Servei Català de Trànsit, s’ha instal·lat a l’amfiteatre del parc i està coordinat per dos monitors viaris.
Les activitats consisteixen en un circuit en el que els escolars han de passejar-hi en bicicleta i fer cas dels senyals de trànsit corresponents.

Aquesta campanya acabarà el proper dia 29 amb una representació teatral de l’obra STOP. Una actuació proposada per RACC i el servei català de trànsit, que ja es va representar a PLF fa un parell d’anys, com anuncia el mateix regidor.

La campanya de sensibilització viària es coordina per la policia local i l’ajuntament del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics