URGENT

L’abril acaba amb 36 aturats menys a PLF

Compartiu aquesta història

 

El mes passat ha suposat el segon de rebaixa del nombre d’aturats en el que va d’any a la nostra vila. Durant l’abril, la llista de desocupats s’ha rebaixat en 36 persones situant-se en les 828 .

De fet aquest últim mes és el segon de baixada consecutiva des del juliol de l’any passat. Des de llavors l’atur s’havia enfilat cada mes, fins arribar al record de la nostra població el febrer amb 910 persones sense feina.

Els 828 desocupats, situa l’atur a PLF a nivells d’octubre de l’any passat. De tota manera avui hi ha a PLF una 80a de desocupats més que ara fa un any.

En el global de la comarca s’ha rebaixat la xifra de desocupats en unes 300 persones, i ja es situa per sota de les 39.500.

A Malgrat el nombre de desocupats baixa en 47 aturats i es situa en les 1752 persones, 8 menys que Calella que en té 1760.

Pineda ha pogut baixar de les 3.000 persones sense feina i té 2.930 aturats. El municipi és el segon del Maresme en nombre de persones sense feina rere Mataró.

Tordera baixa una 30a de persones, baixant per sota dels 1800 i Sta Susanna també experimenta una lleu davallada d’aturats arribant a les 272 persones.

Les dades d’atur es rebaixen a gran part del Maresme per l’inici de la campanya turística

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics