Aquesta tarda es constituirà formalment la nova junta del casal de l’avi de PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després d’un mes d’incerteses sobre el futur de l’associació de jubilats de PLF aquesta tarda es constituirà la nova junta de l’entitat.
El passat mes de gener s’havia de produir el relleu de mandataris de l’associació, i tenint en compte que la junta sortint no pretenia tornar-se a presentar es va convocar una reunió per escollir nova junta.

De la reunió en va sortir una nova junta, però que es va dissoldre en pocs dies per la falta d’entesa entre els membres i la repartició de tasques. Davant d’aquests buit de poder, fa uns dies es va consolidar una junta gestora de 9 membres, qui a partir d’aquesta tarda, amb la repartició de funcions començarà a funcionar normalment.

Aquesta no va junta està composada íntegrament per dones. És la primera vegada que es dona aquesta circumstància, ja que fins ara les juntes del casal de l’avi de PLF eren constituïdes per 4 homes i 3 dones.

El casal de l’avi de PLF té actualment uns 360 socis, i realitza activitats puntuals com sortides, balls o tallers pels jubilats del centre de la població.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics