URGENT

Els mossos d’esquadra van detenir 2 homes a Lloret per inventar-se el seu propi segrest per pagar l’estada en un hotel de la població.

Compartiu aquesta història


Segons els Mossos d´Esquadra, un dels detinguts, de nacionalitat nord-americana, es va fer passar per víctima i el seu amic, veí de Girona, per segrestador. Van trucar a la família del primer i van exigir un rescat de 5.000 euros, segons la policia.
Fonts policials van explicar que els familars de la suposada víctima, després d´escoltar per telèfon les alarmants notícies que arribaven des de la Costa Brava, es van posar en contacte amb una persona de Barcelona, que va anar a buscar la policia per explicar els detalls de la conversa telefònica.
Els Mossos van saber que el suposat segrestat estava fent una estada en un hotel de Lloret de Mar, juntament amb un altre home de 40 anys. La policia va saber que els dos individus havien acumulat un important deute d´allotjament i de despesa i van començar a sospitar que es tractava d´una simulació de delicte.
Quan van obrir la porta els agents van trobar-se amb els dos homes amb símptomes de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques i amb «una actitud molt tranquil·la», segons ha informat la policia, i van decidir portar-los a la comissaria de Blanes perquè donessin explicacions sobre la trucada telefònica i la història del segrest.
Està previst que avui al matí els 2 homes passin a disposició judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics