URGENT

Retard en l’inici de les obres del clavegueram de Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història


Les obres del clavegueram de Ciutat Jardí encara no han començat.
Tot i que s’havia dit i acordat que el passat 5 de febrer començarien les obres del clavegueram de Ciutat Jardí a hores d’ara encara no s’ha començat les obres.

A la urbanització tan sols hi ha la caseta d’obres, que indica la imminència de l’inici de l’ambiciós projecte de clavegueram.
El president de l’ass de veïns de Ciutat Jardí, José Carmona, ens explica els impediments que han fet enderrarir l’inici de les obres i ens confirma que l’empresa adjudicatària començarà les obres la propera setmana per Malgrat.
– *

Carmona anuncia que s’han cobrat un 60% de les parcel.les, i que moltes tenen un expedient per incorreccions al padrò municipal, i que per tan no es té constància del propietari i fins i tot algunes parcel.les encara no han rebut la notificació.

El president ens explica quina és la situació de les contribucions especials.
-*
Tot i això Carmona assegura que hi ha prou diners per començar a fer les obres del clavegueram, que han de permetre connectar totes les aigues negres de la urbanització amb les de Sant Genís i dur-les fins a la futura depuradora de l’alt maresme que s’ha de construiir a Pineda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics