URGENT

Jornada de protesta avui a Premià per demanar solucions a la conflictivitat de la N2 al seu pas pel Maresme.

Compartiu aquesta història

Hores abans de l’enterrament de l’alcalde de Premià Jaume Batlle, mort dimecres passat en accident de trànsit a la N2 al seu pas per la població, els veïns de Premià tallaran el trànsit de la via per demanar solucions.
No en va un estudi del RACC del passat novembre ja advertia que la N2 és una de les carreteres més conflictives i amb més punts negres de tot l’estat.
De fet aquests matí el servei català del trànsit ha parlat amb l’alcalde en funcions de Premià per comunicar-li que es posaran a treballar juntament amb els consistoris de la comarca per eliminar el problema de la N2.

Ja fa temps que entitats públiques i civils demanen el desdoblament de la N2, o bé la gratuïtat de l’autopista del maresme, i convertir la N2 amb una carretera trans municipal, i no en una via principal de pas.
Exemple d’aquesta lluita dues institucions públiques ; una el CCM, que ha reafirmat aquesta setmana el compromís de continuar treballant amb l’objectiu de millorar la seguretat d’aquesta carretera al seu pas pel Maresme.
Un altra entitat ha estat l’aj de PLF va demanar l’any passat, per acord plenari de totes les forces municipals, el rescat de la concessió de l’autopista C32 i convertir-la en gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics