URGENT

Els mossos detenen tres joves a Blanes per pressumpte robatori amb violència

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra de Blanes van detenir, dissabte passat, a tres joves d’entre 21 i 22 anys i veïns de la població, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.Durant la tarda del dissabte, els mossos de la Comissaria de Blanes van saber que s’acabava de cometre un robatori amb arma de foc en un establiment comercial de la població.En arribar al lloc dels fets, els agents van confirmar que dues persones, una oculta amb un casc i l’altre amb un passamuntanyes, s’havien emportat el calaix de la caixa enregistradora del comerç i havien fugit en un ciclomotor. . Poc després, una dotació policial del dispositiu Nansa de trànsit, va observar tres nois, la descripció dels quals s’ajustava a la dels atracadors, que treien un ciclomotor del portaequipatges d’un turisme.Els agents els van identificar i van escorcollar el vehicle. De resultes de l’escorcoll, els van comissar una arma de foc falsa que es trobava sota el seient del copilot del cotxe i una navalla que portava un dels nois. Amb aquests indicis, els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics