URGENT

L’equip de govern de l’ajuntament de PLF vol concesuar amb l’oposició la festa d’inauguració de la biblioteca.

Compartiu aquesta història

Així ho va dir l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, en la presentació del Llibre la Biblioteca Municipal Enric Miralles.
Agustí, vol inaugurar l’equipament amb un acte consensuat amb l’oposició, ja que segons va dir, no s’ha d’entendre la inauguració com un acte electoral.

Agustí va ser qui va presentar el llibre que recull la història de la biblioteca del Malaurat arquitecte barceloní, Enric Miralles, mort l’any 2000 .

Agustí, que va estar acompanyat en la presentació per la dona de Miraqlles i encarregada de l’estudi d’arquitectura, Benedetta Tagliebue, va donar com a possible data d’inauguració el proper 24 de març, és a dir d’aqui menys d’un mes. Tot i això ha deixat clar que la data d’opertura ja no depèn del consistori palafollenc sinó de la Diputació de Barcelona.

Agustí explica perque es va presentar aquests llibre un mes abans de la inauguració de la biblioteca .

El llibre de Carles Gorini, que no va assistir a l’acte per motius personals, es va repartir als assistents i encara es pot adquirir gratuïtament a l’ajuntament.

Pel que fa a l’altre llibre, que es va repartir la passada setmana, el quan créixer no és engreixar-se, Agustí ha volgut respondre a les acusacions fetes pel PP en la seva denuncia a la junta electoral central. Agustí reitera que no és un llibre electoralista i que si l’oposició no hi ha participat, és per que no han donat suport als projectes importants.

Ara serà la junta electoral central qui haurà de prendre una decisió sobre el llibre quan créixer no és engreixar-se.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics