Els serveis socials de PLF han gestionat la col·locació de 12 aparells de teleassistencia durant l’any 2006.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’un servei que garanteix la seguretat i dóna tranquil·litat i acompanyament a les persones que poden estar en situació de risc per factors d’edat, de fragilitat o dependència, les 24 hores de dia i els 365 dies de l’any a través d’un terminal connectat a una central d’alarmes.
Es tracta d’una aparells que permeten a les persones que viuen soles i amb problemes de dependència, mantenir a traves de l’aparell que duen sempre a sobre, una comunicació directa amb els serveis d’emergència. Si algun dia pateixen alguna caiguda o es troben indisposats pitxant el botó, els serveis sanitaris intenten comunicar-se telefònicament amb la persona i si no és possible hi envien una ambulància.

L’any 2005 hi havia a PLF 1 únic terminal de teleassistència i a finals del 2006 ja s’havien instal·lat una dotzena.
Aquests terminals són gratuïts, però han d’estar avalats pels serveis socials del municipi, pel que si totes les sol·licituds es cursen a traves de l’area de serveis socials de l’ajuntament de PLF. El poden sol·licitar per telèfon al 93 762 00 43.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics