URGENT

L’empresa Inditex és més a la vora d’instal.lar-se a PLF.

Compartiu aquesta història
Aquests matí s’han reunit el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, i representants de l’empresa textil Inditex per buscar solucions als problemes d’inundabilitat que es plantejaven als terrenys on es pretén instal·lar al nostre municipi al polígon d’en Puigverd.

La reunió ha ha servit per acordar les mesures correctores que demana l’ACA, mesures que l’empresa ha acceptat.
L’alcalde de PLF Valentí Agustí declarava aquesta tarda algunes de les mesures que s’imposen per tal d’emetre un informe favorable a la instal·lació.

Centre gallec d’Inditex

Amb aquestes intervencions no hi hauria d’haver problemes per tal que Inditex s’instal·li a PLF, al costat del centre que ja té a Tordera.. El mateix Agustí explica que la propera setmana es podria tancar ja l’assumpte a la comissió d’urbanisme del Parlament de Catalunya
La passada setmana el president Montilla s’involucrava personalment per desencallar la situació de bloqueig que impedia a l’empresa instal·lar-se a PLF i amb ella aportar uns 500 llocs de treball a la zona, segons l’alcalde de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics