URGENT

La meitat de l’equip de govern de PLF podria no repetir en la propera legislatura.

Compartiu aquesta història
La meitat dels 7 regidors socialistes, al govern local de PLF, podrien no repetir en la propera legislatura. Així ho anuncia l’alcaldable socialista a les properes eleccions municipals, Valentí Agustí.

Els socialistes presenten demà dissabte la seva llista electoral pels propers comicis del maig .

Agustí anuncia que tot i que la majoria de regidors repetiran a les llistes, molts d’ells ho faran en les posicions més elevades i per tan probablement no repetiran com a regidors locals.

Agustí també destaca de la llista socialista, la paritat i la representativitat territorial i d’edats;

Tot i que encara no és oficial, és quasi bé segura la baixa d’alguns dels regidors que ara estan al govern com ara Salvador Barea, que deixa el consistori després d’anys al consistori, aquests últims com a regidor d’esports i d’obres públiques. La resta de la llista socialista és una incògnita a excepció del cap de llista.

La dels socialistes serà la primera de les llista que es donaran a conèixer. Ho faran demà en el decurs d’un sopar al Restaurant Casa Oms, que començarà a les 9 del vespre.

El mateix restaurant, però a finals d’abril es donarà a conèixer la llista del PP de PLF, la resta de formacions encara no han fet públic quan presentaran les seves llistes electorals de cara als comicis del proper 27 de Maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics