L’oposició a l’ajuntament de PLF critica el discurs de l’alcalde en la inauguració de la biblioteca.

Els tres partits de l’oposició a PLF, CIU, PP I ERC han criticat el discurs que l’alcalde del municipi Valentí Agustí, va fer en el decurs de la inauguració de la biblioteca dissabte passat.

Segons els partits, en una reunió prèvia a la inauguració s’havia acordat que cap dirigent polític parlaria en la inauguració i que Agustí sols introduiria les intervencions dels responsables de la Diputació o l’arquitecte.

Xavier Dalmau de CIU, a banda de critica el discurs d’Agustí també creu que la biblioteca hagués hagut d’inaugurar-se passades les eleccions municipals, abans de la constitució del nou ajuntament.
-*

Per la seva banda Óscar Bermán considera que l’alcalde de PLF ha utilitzat a la població de PLF. Segons el líder del PP local, Agustí va aprofitar la presència de palafollencs per fer un discurs electoralista.
-*

Per la seva banda el regidor d’ERC, Jordi Pedemonte destaca que la biblioteca s’ha inaugurat l’últim dissabte de març, perquè segons ell és l’últim dissabte que ho permet la llei electoral. Pedemonte critica a més, el que per a ell són les obres faraòniques fruit probablement de l’ego de l’alcalde.
-*

En canvi l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, considera que no ha trencat el pacte amb les formacions polítiques i que sols va agrair la feina d’institucions i empreses. Agustí a més considera que l’acte va ser auster, com li pertocava ser.

L’acte d’inauguració va aplegar als líders de les diferents formacions polítiques i a centenars de persones que va assistir a l’acte per conèixer com és la nova biblioteca pública Enric Miralles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics