URGENT

Aquests vespre la comissió territorial d’urbanisme de Barcelona decidirà el futur d’Inditex al nostre municipi.

Compartiu aquesta història

Aquests vespre la comissió haurà d’aprovar tots els canvis que s’han de fer al pla general de PLF per tal que l’empresa gallega es pugui instal·lar als terrenys del Puigverd.

Inditex estudia ubicar un nou centre de distribució de 80.000 metros quadrats al nostre municipi al costat de l’actual centre logístic i d’oficines que l’empresa ja té a Tordera. L’empresa, propietària de diferents marques tèxtils, entre elles Zara o Massimo Dutti, invertirà en aquests centre uns 100 milions.

La notícia es va escampar el passat mes d’agost, quan l’ajuntament de PLF feia públic l’interès de l’empresa d’instal·lar-se al nostre municipi.
Els terrenys pretesos per l’empresa, però estaven considerats inundables per l’ACA, i per tan complicava substancialment la implantació d’Inditex a casa nostra, però la implicació personal del president de la Generalitat, José Montilla, fa 15 dies, ha desencallat la situació, i avui la comissió podria donar llum verda a la instal.lació d’Inditex a PLF, que segons ha defensat l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, podria aportar 500 llocs de treball a la nostra zona.
El tema Inditex és el núm 10 de l’ordre del dia de la comissió d’urbanisme, que consta en total de 175 punts més precs i preguntes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics