En 3 anys Malgrat vol estrenar llar d’infants, escola pública i l’ampliació de l’actual institut públic de secundària.

El 2010 Malgrat de Mar podria haver ampliat la seva oferta pública d’ensenyament de forma considerable.
Aquests setembre, podria obrir la primera llar d’infants pública del municipi, però el consistori ja ha fet avinent al govern la necessitat d’una nova escola pública de primària, la tercera del municipi, amb 2 línies i una ampliació de l’actual IES Ramon Turró i Darder.

La població, de 18 mil habitants, disposa d’una oferta pública d’ensenyament similar a la de PLF. Actualment té 2 escoles de primària, el Montserrat i el Marià Cubí, i un institut i encara no té cap llar d’infants. Malgrat de Mar però té una amplia oferta formativa concertada, amb 3 escoles de primària més.

Ara la intenció del consistori és construir una nova escola, prop de l’IES Ramon Turró, una escola de dues línies per atendre l’increment de població del municipi. Ho explica Joan Carles Tagua, regidor d’ensenyament.

-*
l’ institut Ramon Turró i Darder, estrenat el gener del 1993, es veurà ampliat aviat per uns mòduls que es posaran al costat de l’edifici ja existent, per poder cobrir una nova línia de secundària. La intenció és que aquests mòduls alberguin les aules dedicades a matèries concretes, ho explica el mateix Tagua.
-*

El setembre podria començar la llar d’infants, al carrer dc. Marañon, i el proper any l’ampliació de l’institut i d’aquí uns 3 anys la nova escola de primària, a la qual l’ajuntament de Malgrat destina uns terrenys de prop d’11 mil m2.
Palafolls per la seva banda ja va demanar al departament d’ensenyament una nova escola de primària, la tercera, i està a l’espera del canvi definitiu de l’institut de PLF al seu emplaçament definitiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics