URGENT

El Club de Judo de PLF celebra aquests diumenge el seu primer campionat de primavera al Palauet.

Compartiu aquesta història

El campionat començarà de bon matí amb la participació d’uns 150 esportistes de diferents clubs, tal i com ha explicat a aquesta emissora el president del Club de Judo de PLF Manel Martínez.

Tradicionalment el campionat es celebrava al mes de desembre, però la falta de calefacció al Palauet han propiciat el canvi de dates del campionat. De fet els pares estaven molt molestos amb el consistori palafollenc, , i és per això que han canviat de dates a la primavera. Un altre dels problemes del Club de Judo actualment, tal i com denuncia el seu president és la manca d’espai als locals on entrenen. Escoltem a Manel Martínez explicant el canvi de dates i la falta d’espai del Club de judo.

El campinat, que acabarà al migdia, comptarà amb la presencia de l’equip directiu de la federació i també s’ha convidat a l’ajuntament de PLF, que hi col·labora aportant els premis per a tots els participants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics