URGENT

Els veïns de Mas Carbó veuen excessiu el preu que han de pagar pel perímetre de seguretat que ha de protegir la urbanització contra incendis forestals

Compartiu aquesta història
Cada parcel.lista haurà de pagar 140 € en concepte d’obres i servitud d’aquests perímetre, o el que és el mateix, per fer el perímetre i compensar als propietaris dels terrenys on s’ha de fer el perímetre, ja que el terreny quedarà inutilitzat de per vida.

El problema radica en que els veïns creuen excessiu el preu estipulat per la servitud dels terrenys. Ho ha explicat a RP, la vocal de la junta de veïns de la urbanització de Mas Carbó, Cristene Schlag

Altres urbanitzacions, com per exemple Mas Reixach, ja han signat el conveni per fer el perímetre a un preu de 45€ per parcel·la, segons el consistori palafollenc, perquè l’extensió de terreny a cobrir és més petita i per tant més barat de realitzar.
En l’última sessió plenària, els veïns de Mas Carbó van protestar i l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va anunciar que s’estudiaria de nou el preu a pagar per cada parcel·la de la urbanització.

Aquests diumenge es farà l’assemblea de veïns de la urbanització, que comptarà amb l’assistència de l’alcalde del municipi, per tal de negociar el preu final que hauran de pagar els veïns pel perímetre de seguretat, que hauria d’estar fet abans del mes de juliol. Ho ha confirmat a aquesta emissora el mateix alcalde, Valentí Agustí.

De fet l’assemblea de diumenge servirà per tal que els veïns de la urbanització facin arribar a l’alcalde tota una sèrie de greuges, com ara l’estat del camí d’accés al castell, l’estat de les escombraries a la zona, o el mal estat de les voreres de la urbanització de Mas Carbó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics