Mas Carbó reclama noves sortides i entrades de la urbanització.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
En l’assemblea de veïns d’ahir al matí els veïns van reclamar a l’ajuntament una nova sortida de la urbanització, ja que l’existent actualment, és molt perillosa.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, assistent a l’assemblea d’ahir, va explicar als veïns les dues opcions possibles per tal d’eliminar l’actual entrada i sortida de la urbanització.

Segons el consistori hi ha 2 opcions a realitzar. La primera obligarà a asfaltar un camí que dona a la rotonda de Mas Reixach, i l’altre opció contemplada és allargar la sortida actual i fer-la desembocar a la rotonda de St. Genís.
D’aquesta manera amb la sortida de Mas Reixach es podrà anar direcció Girona i amb la sortida St. Genis es podrà anar direcció Malgrat de Mar. Ho ha explicat a aquesta emissora el president de l’associació de Veïns de Mas Carbó Rafael Berraquero.

Per la seva banda Agustí no és partidari d’asfaltar el camí del castell, que comunica la urbanització amb el centre de PLF, tot i que va anunciar una nova actuació correctora per arreglar-lo desprès de les últimes pluges d’aquestes setmanes, que l’han deixat molt malmès.

L’assemblea va servir també per debatre el preu que hauran de pagar els veïns per fer el perímetre de seguretat d’incendis. L’ajuntament es va comprometre a reajustar el preu actual per parcel·la, de 140€, tot i que ja va avançar ahir als veïns que el preu no es modificaria substancialment. El que si van aconseguir els veïns, és el compromís de l’ajuntament de PLF de fer el manteniment de neteja del perímetre, previst inicialment cada dos anys, així com també es farà càrrec dels impagats.

Amb les explicacions donades l’assemblea de veïns va aprovar el preu com el mateix Berraquero ha confirmat a aquesta emissora.

Després de parlar del perímetre, i encara amb la presència de l’alcalde i del regidor de governació, Joan Grimal, els veïns van fer manifest el seu malestar pel que per a ells és la falta d’inversions a la urbanització.
A l’assemblea es va demanar il·luminació de l’entrada de Mas Carbó, més connexions amb el transport públic i escolar, i una intervenció per evitar l’excés de velocitat dins la urbanització.
El president de l’associació de veïns qualifica de positiva la reunió d’ahir per la participació dels veïns:

L’assemblea es va fer al local social de la urbanització al matí d’ahir diumenge.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics