Campanya per fomentar l’ús de la deixalleria de Malgrat de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Malgrat de Mar engega aquest mes d’abril una campanya per promoure l’ús de la deixalleria i evitar que es deixin trastos al carrer o que es llencin residus reciclables o perillosos barrejats amb les escombraries de rebuigLa iniciativa consisteix a recollir una butlleta a les dependències de l’Ajuntament, omplir les dades personals i durant un any realitzar, com a mínim, cinc viatges a la deixalleria per portar diferents tipus de residus. Aquests viatges han de fer-se en mesos diferents. En dos d’aquests viatges, cal portar oli vegetal, que és l’oli utilitzat per cuinar.Cada vegada que es portin residus a la deixalleria es posarà un segell en el mes corresponent de la butlleta, i un cop finalitzada la campanya, a l’abril del 2008, es podrà recollir un obsequi a l’Ajuntament, previ lliurament de la butlleta amb cinc segells, com a mínim.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics