URGENT

Campanya per fomentar l’ús de la deixalleria de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Malgrat de Mar engega aquest mes d’abril una campanya per promoure l’ús de la deixalleria i evitar que es deixin trastos al carrer o que es llencin residus reciclables o perillosos barrejats amb les escombraries de rebuigLa iniciativa consisteix a recollir una butlleta a les dependències de l’Ajuntament, omplir les dades personals i durant un any realitzar, com a mínim, cinc viatges a la deixalleria per portar diferents tipus de residus. Aquests viatges han de fer-se en mesos diferents. En dos d’aquests viatges, cal portar oli vegetal, que és l’oli utilitzat per cuinar.Cada vegada que es portin residus a la deixalleria es posarà un segell en el mes corresponent de la butlleta, i un cop finalitzada la campanya, a l’abril del 2008, es podrà recollir un obsequi a l’Ajuntament, previ lliurament de la butlleta amb cinc segells, com a mínim.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics