El substitut de Campolier serà el cap de llista de CIU a les properes eleccions municipals.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons publica el Punt diari en la seva edició d’avui, Josep Monreal, ha acceptat ser el cap de llista de la federació al municipi després de la inhabilitació de Joan Campolier, l’alcalde del municipi durant més de 30 anys.

La decisió de Monreal, només dos dies abans que s’acabés el termini oficial de presentació de la candidatura, evidencia fins a quin punt ha estat complicat el relleu de Campolier. Monreal afronta el repte amb una llista renovada i triada per ell en la qual només repeteixen, a banda d’ell mateix, dos regidors en els números dos i tres, respectivament: Dolors Aragay i Joaquim Casas.
Monreal substitueix des de fa uns mesos a Joan Campolier, inhabilitat per exercir càrrecs públics durant 4 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics