El PP de PLF donarà a conèixer la seva llista i el seu programa electoral a través d’un DVD.

A partir del dia d’inici de la campanya electoral, el proper dia 11 de maig, el PP de PLF començarà a repartir un DVD casa per casa, en el que s’inclou el programa electoral i les persones que formen la llista popular al nostre municipi.
Ho ha explicat el cap de llista popular Óscar Bermán.

Així ho va anunciar el cap de llista del PP a casa nostre, Óscar Bermán, en l’acte de presentació oficial de la llista electoral el passat cap de setmana.

El PP popular presenta una llista de 18 persones, 5 dels quals suplents. Els dos primers llocs de la llista són Òscar Berman i Juan Garcia, els dos regidors a l’ajuntament de PLF. El número tres és Servand Dovarganes, que també serà el director de campanya del PP palafollenc.
Destaquen a la llista dels populars la presència del president del Club de Judo de PLF, Manel Martínez en 6a posició, de Pepi Roso, membre de la junta de l’associació de veïns de Mas Reixach en 8a posició de la llista, o Mercedes Muñoz, de l’Associació de Veïns de St. Lluís en el 4t lloc, entre d’altres.
També dissabte es va presentar l’eslògan de la campanya del partit que serà; vull el PLF que tu vols.
A l’acte de presentació va assistir-hi el secretari general del PP a Catalunya, Rafael Luna i la presidenta provincial del PP a BCN, Dolors Montserrat, qui va destacar la feina feta per Bermán a l’oposició.

Els populars palafollencs van aconseguir l’any 99 1 regidor a l’ajuntament de PLF, una representació que es va veure incrementada l’any 2003 amb un altre regidor. Óscar Bermán serà la 4a vegada que encapçali la llista dels populars a PLF.

Encara falten saber les llistes d’ERC i de CIU pels propers comicis, llistes que es presentaran publicament en breu, però que demà ja coneixarem, ja que sortiran publicades al Butlletí oficial de la província de Barcelona. Per tan demà repassarem la resta de llistes electorals de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics