URGENT

La Fiscalia demana 130 anys de presó pels acusats de matar a una parella a Santa Susanna el 2004.

Compartiu aquesta història
Ahir va començar el judici a una dona i la seva parella acusats d’assassinar el Nadal del 2004 als pares d’ella, als qui suposadament va lligar i posteriorment matar a cops a casa seva, a Sta Susanna. Segons les imputacions la parella volia aconseguir l’herència dels pares.
Segons l’acusació la matinada del dia de St Esteve del 2004 la filla i la seva parella van anar a casa dels pares d’ella, en una urbanització de Sta Susanna. Després de lligar al pare de 72 anys, li van donar 29 cops amb una clau anglesa, fins que va morir. Després van anar fins a l’habitació on dormia la mare. La van lligar i li van propinar 28 cops amb la mateixa clau anglesa fins matarla.
Segons sembla la filla no volia que els seus pares donessin l’herencia directament a la seva neta, filla de la parella acusada.
També es jutja a una tercera persona, que pressumptament va ajudar a fugir als la parella acusada.

El matrimoni assassinat era molt conegut a Sta Sussana. Ella col.laborava a Ràdio Santa Susanna i ell tenia un negoci de cementiri de cotxes a PLF, però es volia jubilar mig any després de la seva mort.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics