URGENT

Avui s’obren les preinscripcions per la llar d’infants municipal de PLF.

Compartiu aquesta història

El curs que ara acaba ha estat un dels més problemàtics en la història de la llar d’infants. Ara fa un any el consistori es va plantejar un canvi d’horaris del servei del centre un canvi d’horaris que no va ser ben vist pels pares i que en certa manera es va rectificar. També es va quedar curta la previsió de places i es va haver d’ampliar l’oferta amb 13 places més per donar cobertura a la població, cosa que va obligar a habilitar les antigues aules de l’escola al fòrum palatiolo per acollir-hi nens de parvulari. També a mig curs la directora del centre va demanar una excedència, i la falta de professorat va fer que es trigués uns mesos ha trobar una persona per ser la nova directora de la llar d’infants, càrrec que està cobert des del passat mes de març.

Pel que fa a les places que es posen a disposició encara dependrà del resultat de la preinscripció. D’entrada hi haurà 36 places disponibles pel primer curs, però si hi ha més demanda es podria augmentar fins les 52 places.

Pati de la llar d’infants de PLF

L’any passat l’ajuntament va anunciar que aquests proper curs entraria en funcionament una ampliació de l’actual llar d’infants, per donar-hi cabuda als infants que ara són al fòrum palatiolo. El regidor d’ensenyament de l’ajuntament de PLF, Amado Romero explica que l’ampliació podria estar el proper mes de setembre, ja que el projecte es troba en fase de concurs:

Pel que fa a l’horari, l’horari de la llar d’infants quedarà de ¾ de 9 del matí fins les 12 i de ¾ de 3 fina a les 5 de la tarda. Fora d’aquests horari queden les hores d’acollida, un dels punts més problemàtics de l’any passat.El proper curs hi haurà 3 hores d’acollida, que segons el propi regidor, de moment seran gratuïtes.

Pel que fa als costos de la llar d’infants la matrícula costarà 53 € i 20 cèntims el mateix que el material.
La mensualitat costarà prop de 95 € i el mes de gener s’haurà de pagar 35€ més en concepte de sortides.

Les preinscripcions que s’obren avui s’allargaran fins el proper dia 15 de maig. El dia 21 es publicaran les llistes amb el barem i es podrà reclamar des de l’endemà mateix.Les matrícules s’hauran de formalitzar a partir del dia 4 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics