El viatge a Poppi es farà a finals del mes d’agost.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El tradicional intercanvi amb la població italiana agermanada amb PLF es durà a terme del 23 al 29 d’agost, i enguany inclou una visita a Roma.

La sortida es farà des de l’aeroport de Girona Costa Brava amb vol de Ryanair fins a Roma, on ja hi serà l’autocar que durà als participants fins a Poppi. A la població es participarà del programa d’activitats que organitza la comissió d’agermanament de la ciutat italiana durant els dies 24, 25 i 26 d’agost, mentre que el 27, el 28 i el 29, fins al migdia, es visitarà la capital italiana abans de tornar a agafar l’avió destinació a Catalunya cap a les 5 de la tarda.

La popular Via Cavour de Poppi
L’estada a Poppi es farà en cases particulars, mentre que a Roma l’allotjament es farà en un hotel en règim de mitja pensió.

El preu estimat de la sortida és entre 200 i 230 €, ja que depèn de la disponibilitat dels bitllets d’avió. És per això que la comissió d’agermanaments de PLF demana que les persones interessades facin ja la seva reserva per tal de poder aconseguir les millors tarifes aèries.

D’entrada el nombre màxim de places és de 50 persones, per tal d’optimitzar l’autocar que estarà a disposició dels participants durant la seva estada a Itàlia.
Les inscripcions són obertes des d’aquesta setmana al PIJ de PLF, i són presencials, cal anar-hi en persona. De tota manera per a més informació podeu trucar al 93 762 00 43 ext. 52.

Pel que fa el viatge a Stegna, a Polònia, que la passada setmana va obrir les inscripcions, avui ja hi ha quasi una vintena de persones inscrites per a viatjar a aquesta població polonesa, en el que serà el primer viatge de palafollencs a la població organitzat també per la comissió d’agermanaments, tot i que encara no hi ha intencions d’agermanament amb Stegna.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics