URGENT

L’ajuntament de Malgrat retornarà part de les contribucions especials de les obres dels carrers Passada i Girona.

Compartiu aquesta història

La Junta de Govern Local va aprovar el passat mes d’abril la liquidació definitiva de les contribucions especials de l’obra de millora dels carrers de Girona i de Passada.La liquidació aprovada fixa la quantitat de diners que haurà de ser retornada a totes les persones que han efectuat la totalitat de pagaments de la liquidació provisional. L’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona enviarà als veïns la liquidació definitiva, on s’indica l’import que serà retornat, en els propers dies. Per tal d’agilitzar el procés de devolució dels imports, les persones afectades poden adreçar-se a l’oficina de l’Organisme de Gestió Tributària del carrer del Carme, 71, tot i que encara no hagi rebut la notificació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics