URGENT

Declarats culpables la filla que va matar al seu pare amb l’ajuda del seu company sentimental a Sta Susanna.

Compartiu aquesta història

Tant Catalina Gilabert, filla del matrimoni assassinat a Santa Susanna, i el seu company sentimental, Julio Ortega, han estat declarats culpables de les morts de Luigi Saccomanno i Teresa Solé, el dia de Sant Esteve de 2004.
Julio Ortega s’enfronta a una petició de 50 anys de presó mentre que el fiscal demana per a Catalina Gilabert 40 anys de presó. El tribunal considera que ha quedat demostrat que la filla de la parella va proposar la mort dels seus pares al seu company i el va ajudar a planificar el crim. La dona volia cobrar una herència de la qual havia estat exclosa per diferències familiars, segons publica El Punt. El judici s’ha fet els últims quinze dies a l’Audiència de Barcelona i la majoria del jurat popular, amb vuit vots a favor i un en contra, ha coincidit a dir que no hi ha indicis que situin Catalina Gilabert al lloc dels fets, però s’ha demostrat que va ser ella qui va proposar l’assassinat dels seus pares al seu company sentimental. El tribunal popular va exculpar l’altre home jutjat, Daniel F. a qui s’acusava d’haver estat còmplice d’Ortega per tenir coneixement de la seva intenció de cometre l’assassinat de les dues víctimes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics