URGENT

Esquerra de PLF espera aconseguir 3 regidors i així ser decisius a l’hora d’establir el proper govern municipal.

Compartiu aquesta història

Els republicans es van presentar en un acte públic el passat divendres al casal de l’avi de PLF.
El cap de llista d’Esquerra a les properes eleccions municipals, Jordi Pedemonte, explica les expectatives de la formació pels propers comicis i també anuncia que els republicans estan oberts a fer qualsevol pacte, sempre a partir del programa electoral, fins i tot amb el partit popular.

Divendres, davant una quarantena de militants i simpatitzants, es va fer la presentació de la llista d’Esquerra, amb la presencia del diputat d’esquerra i portaveu de les Jerc, la branca juvenil d’Esquerra, Pere Aragonés.

Moment de l’acte de presentació de divendres d’ERC

Aragonés assegura que el partit no donarà cap consigna sobre amb qui han de pactar les seccions locals després del 27 de maig, ja que s’ha d’atendre a les peculiaritats de cada municipi.
Actualment Esquerra té 68 regidors arreu del Maresme, però Aragonés espera que els republicans arribin al centenar de regidors a la comarca després de les eleccions, ja que assegura que la formació representa la renovació en molts municipis.

En l’acte de presentació de la llista es va repartir ja el programa electoral dels republicans de cara a les properes eleccions, i es va anunciar els actes principals de la campanya al nostre municipi. En concret seran 2 actes, un a les Ferreries i l’altre a St Genís. Els dos actes es concentraran en el mateix cap de setmana.

Per la seva banda, ICV EUA tenen previst presentar la seva llista aquests proper divendres en un emplaçament encara per confirmar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics