URGENT

El PSC anuncia que la piscina de St Genís de PLF, ja és de titularitat municipal i que es tornarà a obrir al públic.

Compartiu aquesta història
En el seu acte de presentació dissabte al local social de St Genís el PSC va desgranar les polítiques que es desenvoluparan la propera legislatura a la zona de Ciutat Jardí i St. Genís. Davant d’una 50a de persones, la llista dels socialistes va anar explicant per arees el seu projecte, o full de ruta, com ho anomenen els socialistes, de cara a la propera legislatura.

Valentí Agustí cap de llista del PSC va anunciar que la passada setmana es va comprar la piscina de Can Cabreta, la històrica piscina privada de St Genís, que ara passa a ser de titularitat pública i anuncia que s’obrirà de nou al públic.

Assistents a l’acte del PSC a St. Genís.

Agustí va explicar el que pels socialistes són 2 dels projectes principals i gran cost per la propera legislatura. Segons el PSC el proper any les clavegueres de Ciutat Jardí estaran fetes i arribaran a la rotonda d’accés a St. Genís. També va anunciar la intenció de desdoblar l’entrada a la població creant una segona carretera, per tal que una faci d’entrada i una altra de sortida. Escoltem a Valentí Agustí.

En el seu discurs davant del públic assistent també va anunciar la propera construcció de 10 pisos de protecció oficial a St Genís, que segons Agustí ajudarà a que els joves no marxin de la població.
En la presentació també es va anunciar la construcció d’una pista poliesportiva descoberta prop de Can Gibert i l’ampliació del centre social de St Genís, amb els terrenys del darrera, que ja són municipals, segons Agustí.L’acte es va fer a la seu de l’associació de veïns i va comptar amb un piscolabis i una cantada d’havaneres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics