URGENT

Tant els hotels de Malgrat de Mar, com Sta Susanna, un any més, plens gràcies a la Fórmula 1.

Compartiu aquesta història
Ja va passar l’any passat, i s’ha repetit aquests any. La celebració al circuit de Catalunya del Gran premi de fòrmula 1 a Montmelò ha fet que els hotels de l’alt maresme, tornin a ser dels que presenten l’ocupació més alta. De fet la coneguda com a marea blava, que segueix al bicampió de la Formula 1 Fernando Alonso, és la que bàsicament es podia trobar als hotels de Malgrat i Sta. Susanna.

El president del gremi d’hosteleria del Maresme, Santiago Garcia Nieto, ha valorat com a molt positiu el cap de setmana i ens explica els resultats del Gran Premi de Catalunya als hotels de l’Alt Maresme.

Segons ofertes consultades per aquesta emissora, molta gent ha viatjat fins a Catalunya amb un paquet turístic que incloïa dues nits d’hotel 3* en mitja pensió més entrada al Gran Premi per uns 350 €.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics