URGENT

El PP de PLF proposarà la construcció d’un petit aeroport.

Compartiu aquesta història
La proposta dels populars palafollencs és estudiar la possibilitat de crear un mini aeroport al terme municipal de PLF. Segons els populars aquest equipament donarà servei als bancs de transplantaments d’òrgans. També servirà com a base dels Agents de defensa Forestal i bombers, que es coordinaran davant d’emergències.

L’aeroport també es preveu que tingui un us pels empresaris del municipi, cosa que permetrà, segons els populars, potenciar l’estructura comercial de les empreses de PLF.

Óscar Bermán, cap de llista dels populars explica a aquesta emissora la intenció d’ubicació del mini aeroport al nostre municipi.

En política comercial, el PP preveu la construcció de dos aparcaments soterrats, un al centre i l’altre al barri de Sta Maria.

En concret la previsió dels populars és de fer un aparcament sota la plaça d’Ax les thermes, on es realitza el mercat setmanal, i un altre aparcament a la plaça Xon Moner.
Segons els populars aquests estacionaments seran gratuïts perls habitants de PLF, amb la intenció de facilitar els accessos als comerços de la zona.Els populars també proposaran i pressionaran a l’administració competent per millorar el servei de correus al nostre municipi. Bermán és avui el convidat a l’entrevista política a 2/4 de 2 i a les 8 del vespre

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics