URGENT

El PSC aposta per la concentració d’escoles en una mateixa zona.

Compartiu aquesta història

Una de les persones que integren la llista dels socialistes, Antònia Petit, que treballa com a professora, va explicar dissabte els avantatges de concentrar les 3 escoles públiques de PLF en un mateix carrer.

Per a Petit, la concentració és integradora, ja que no es creen escoles a cada barri i ajuda a la interrelació entre els joves d’arreu del municipi. D’aquesta manera, segons els socialistes, no es crearan preferències entre escoles, ja que totes elles estan allà mateix.

Petit va recordar aquests cap de setmana l’evolució de l’ensenyament de PLF, comparant-lo amb el de mitjans dels 90, quan a PLF hi havia una única escola de primària, amb barracons, i una llar d’infants al costat del Cap de Salut. I va recorda l’existència de l’escola de música i la d’adults.

Petit, que és l’encarregada d’explicar les propostes socialistes en els mítings, va explicar la intenció de fer una nova llar d’infants, probablement al barri de St. Lluís.
I també va explicar que es posarà en marxa en breu un nou servei de transport públic per la cobertura estudiantil. Posa per exemple els estudiants que encara hauran d’anar a Malgrat l’any que ve a fer Batxillerat, perquè l’institut de PLF encara no ho farà i els estudiants universitaris.
-*
Petit va anunciar que el PSC està intentant introduir a PLF estudis superiors i universitaris, que segons els socialistes girarien sobre la pagesia i el turisme, dos dels sectors més importants a l’Alt Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics