URGENT

Les escoles de primària de PLF han demanat a la Generalitat un ajornament de la 6a hora al municipi.

Compartiu aquesta història
Tan el CEIP Les Ferreries com el Ceip Mas Prats, han demanat a la Generalitat un ajornament, com a mínim d’un any per la implantació de la 6a hora lectiva a les escoles del nostre municipi.

Els consells escolars respectius van decidir demanar aquest ajornament i ja s’ha explicat els pares les posicions del professorat.

El director del Ceip Les Ferreries, Marià Mañé, explica que la 6a hora no beneficia ni als centres ni als estudiants.

Ara cal esperar la resposta del Departament d’ensenyament. En el cas que el govern o ajornés la introducció de la 6a hora, les dues escoles ja han decidit els horaris que implantaran. Així les Ferreries ampliaria la una hora al matí, realitzant les classes de 9 a 1 del migdia.
En canvi l’escola Mas Prats, també faria aquesta hora al matí, però amb un horari lleugerament diferent a l’altre centre. Mas Prats començaria a ¾ de 9 del matí i fins a ¾ de 1 del migdia. D’aquesta manera es busca agilitar l’entrada i sortida dels nens en diferents horaris i desbloquejar la zona escolar del municipi, que registra acumulació de trànsit en hores punta, ja que les dues escoles es troben separades per uns 15 metres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics