URGENT

El grup d’havaneres malgratenc, Bergantí celebra aquests cap de setmana el 25è aniversari.

Compartiu aquesta història

Bergantí es va crear la tardor de l’any 1982. Des de llavors ha fet més de 1300 actuacions arreu dels països catalans. A més talk i com explica un dels seus 4 integrants actuals, Joan ripoll, també han fet actuacions arreu del món.

A L’Havana, van actuar amb motiu de la celebració del 150 aniversari de la fundació de la Societat de Beneficència de Naturals de Catalunya a Cuba, entre altres. Aquesta formació musical, que aquests any, com és tradicional, seran al cicle d’havaneres d’estiu de PLF, va participar en l’edició d’un vídeo promocional de la Costa Brava que la cadena britànica BBC, va realitzar per a tot el mon de parla anglesa. Així mateix va participar en l’espectacle “Antologia de l’Havanera”, que es va representar al Teatre Condal de Barcelona.El Grup Bergantí ha enregistrat cinc discos i ha col·laborat en l’edició del disc de la Cantada de Calella de Palafrugell l’any 88, en el disc de la Mostra de l’Havanera Catalana de Palamós de l’any 2000 i en el disc de l’homenatge al mestre Ortega Monasterio l’any 2001. El grup d’havaneres Bergantí està format en aquests moments per Pere Fort, Miquel Llorens, Pere Margall i Joan Ripoll.
L’efemèride es celebrarà aquest diumenge amb una cantada popular tal i com explica el mateix Ripoll.

La celebració es farà diumenge a partir de les 19 h de la tarda al parc de can Campassol de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics