URGENT

Óscar Bermán, ha presentat la seva dimissió al partit després de la pèrdua d’un regidor a l’ajuntament de PLF.

Compartiu aquesta història
Segons a sabut aquesta emissora el president dels populars palafollenc i alcaldable del PP al nostre municipi, Óscar Bermán, va posar ahir el seu càrrec a disposició del partit durant una reunió de la secció local de la formació. Segons sembla el partit va recolzar de nou a Bermán i van desestimar la seva renúncia.

Tot i no baixar en percentatge de vot i guanyar a St Genís de PLF, el PP no està del tot satisfet pels resultats, que l’han fet perdre 1 regidor dels 2 que tenien al consistori palafollenc, com ho demostra la dimissió presentada pel cap de llista de la formació Óscar Bermán a l’executiva local seu partit.

Óscar Bermán en un acte de campanya electoral.

La secció local però no ha acceptat la dimissió de Bermán, que d’aquesta manera es manté com a president del PP a PLF.

A més, segons hem conegut avui, els populars palafollencs han demanat al partit català, poder reformar l’executiva municipal del PP, a la qual s’hi afegirien la majoria de persones que van formar part de les llistes populars en els passats comicis.

El PP va perdre el segon regidor per 18 vots. Si els populars haguessin sumat aquests vots, el PSC hagués perdut la majoria absoluta i el PP hagués sumat 2 representants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics