URGENT

Joan Morell, candidat de CiU a l’alcaldia de Pineda, i alcalde de la població en funcions diu que si li demanen plegarà.

Compartiu aquesta història
El candidat i alcalde de Pineda en funcions, Joan Morell, ha dit que ell no plega, però que si la Federació li demana, deixarà el càrrec. En aquest cas, Joan Morell no agafaria l’acte de regidor el dia 16, ja que segons ha explicat a Ràdio Pineda, aquesta decisió de CiU es sabrà abans del 16 de juny. Joan Morell considera que té bona part de la responsabilitat com a candidat, però que no és l’única causa de la davallada de CiU de Pineda. Morell ha afirmat que han començat les converses a la Federació per debatre aquesta qüestió. Alhora, Morell ha reconegut el desgast que ha patit CiU aquesta legislatura i ha confirmat que abans de la constitució del nou Ajuntament es sabrà si continua al consistori o bé el partit decideix renovar el lideratge del partit.
Els resultats electorals no van acompanyar a Morell que va perdre 4 dels 9 regidors que CiU tenia a Pineda, on finalment governarà el socialista Xavier Amor per majoria absoluta.
De confirmar-se la renuncia de Morell, seria la segona victima política de les eleccions a Pineda, on Norbert Pelaez, cap de llista del PP, ja va anunciar la nit electoral, que no recolliria la seva acta de regidor, i que deixava la política.
El nou alcalde de Pineda, Xavier Amor s’ha mostrat contrari a la implantació a la població de la depuradors de l’alt Maresme, cosa que obre de nou la polèmica al votant d’aquesta infrastructura que ha de donar servei a 5 poblacions del Maresme, entre elles PLF.

Pineda sempre ha demanat que la depuradora es fes a Malgrat de Mar, en uns terrenys que Contxita Campoy havia ofert al pla de grau, però que va ser refusat per la Generalitat.
PLF va demanar mesos enrera que es solucionés el conflicte el més aviat possible i es comences a fer la depuradora, a la que hi ha d’anar les aigües brutes de Ciutat Jardí, on s’estan fent les clavegueres actualment.

Ràdio Pineda / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics