L’ajuntament de Tordera organitza un campionat de futbol nocturn per a joves.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
El consistori torderenc, juntament amb creu roja de l’Alt Maresme, prepara pel proper dia 15 de juny un campionat de futbol nocturn amb animació d’un discjockey a la pista esportiva de l’amistat. L’activitat es completa amb un taller de cocktails sense alcohol. La iniciativa és una més del programa Fes-te la nit, una proposta de lleure alternatiu vinculat a la promoció de la salut adreçat a joves d’entre 12 i 18 anys.
Els objectius principals d’aquesta activitat en els explica Laia Narciso, tècnica de Creu Roja Tordera.

Aquesta activitat, que duen a terme el personal tècnic i els voluntaris de Creu Roja, s’emmarca dins el Projecte “S+J” iniciat aquest any a Tordera des de Creu Roja Alt Maresme i la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera. El seu objectiu és oferir als joves un espai propi on poder assessorar-se sobre temes vinculats amb la seva salut, així com realitzar tallers i activitats d’oci alternatiu dins la mateixa temàtica. La pròpia Narciso ens explica què és aquests programa S+J.

A més Creu Roja Tordera pretén ser a partir del setembre vinent un espai obert que aculli els adolescents de 12 a 18 anys durant el seu temps lleure, per a promoure diverses iniciatives vinculades al tema de la promoció d’hàbits saludables i la prevenció de conductes de risc

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics