URGENT

L’ajuntament de Tordera organitza un campionat de futbol nocturn per a joves.

Compartiu aquesta història
El consistori torderenc, juntament amb creu roja de l’Alt Maresme, prepara pel proper dia 15 de juny un campionat de futbol nocturn amb animació d’un discjockey a la pista esportiva de l’amistat. L’activitat es completa amb un taller de cocktails sense alcohol. La iniciativa és una més del programa Fes-te la nit, una proposta de lleure alternatiu vinculat a la promoció de la salut adreçat a joves d’entre 12 i 18 anys.
Els objectius principals d’aquesta activitat en els explica Laia Narciso, tècnica de Creu Roja Tordera.

Aquesta activitat, que duen a terme el personal tècnic i els voluntaris de Creu Roja, s’emmarca dins el Projecte “S+J” iniciat aquest any a Tordera des de Creu Roja Alt Maresme i la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera. El seu objectiu és oferir als joves un espai propi on poder assessorar-se sobre temes vinculats amb la seva salut, així com realitzar tallers i activitats d’oci alternatiu dins la mateixa temàtica. La pròpia Narciso ens explica què és aquests programa S+J.

A més Creu Roja Tordera pretén ser a partir del setembre vinent un espai obert que aculli els adolescents de 12 a 18 anys durant el seu temps lleure, per a promoure diverses iniciatives vinculades al tema de la promoció d’hàbits saludables i la prevenció de conductes de risc

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics