URGENT

La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà PLF i l’alt Maresme el proper juliol, per desbloquejar les infrastructures pendents.

Compartiu aquesta història

La consellera de salut de la Generalitat, que ha visitat aquests matí l’empresa Boehreinger de Malgrat de Mar, ha declarat a aquesta emissora que el proper mes de juliol, farà una visita a l’Alt Maresme per tal de posar fil a l’agulla a les infrastructures sanitàries que estan aturades a la nostra zona.

En concret, a petició de l’alcaldessa en funcions de Malgrat de Mar, Geli visitarà Tordera, Malgrat i PLF.

L’ajuntament de PLF ja va decidir conjuntament amb el Departament de Salut, la ubicació del nou centre de salut primari, prop del nou institut del municipi.

La consellera Marina Geli

Un altre assumpte del que ha parlat Geli amb aquesta emissora és sobre l’hospital lleuger, un centre sanitari entremig entre un CAP i un hospital convencional, que la conselleria està estudiant d’ubicar entre els hospitals de Calella i Blanes. Geli assegura, que de moment és una idea, però que probablement a finals d’aquests any ja es podrà prendre alguna determinació.

Recordem que PLF i Tordera ja s’han ofert a acollir aquests tipus d’hospital sense llits.

Geli ha inaugurat avui el nou postcombustor que l’empresa Boehringer ha instal.lat a la seva planta de Malgrat de Mar que permetrà un millor tractament dels gasos que es produeixen en la seva activitat industrial, cosa que augmentarà la seva producció amb un respecte a les lleis medioambientals, tal i com ha reconegut la multinacional.

Geli ha destacat que el sector farmaceutic, molt implantat a la nostra zona, ha estat el que més ha innovat en els últims temps, i el que m’es ha buscat la millora medioambiental, i ha posat a Boeringer com a model.
La consellera també ha destacat que l’empresa malgratenca factura a la Generalitat 40 milions d’€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics