URGENT

L’ajuntament de PLF iniciarà en breu el servei d’informació a través d’SMS.

Compartiu aquesta història

Es tracta d’un servei pel qual s’informarà a través de missatges curts de text al telèfon mòbil, dels diferents activitats, cursos i promocions que el consistori prepari, gestioni o organitzi.

Les persones interessades en rebre aquesta informació de forma gratuïta, han d’omplir un formulari en el que s’exposen les diferents temàtiques de les que pots demanar informació. Aquests formulari es troba al consistori i també a través del web de l’ajuntament.

Entre les informacions a les que us podeu subscriure per rebre informació hi ha novetats en habitatge, en l’escola d’adults, en activitats per a joves, en activitats culturals, en cursos de noves tecnologies, on en ofertes de treball.
També a través del SMS es podrà seguir les novetats més destacades de RP

Aviat també, i coincidint amb l’inici de la programació d’estiu d’aquesta emissora, a partir del 25 de juny, RP estrenarà els SMS com a nou mecanisme de comunicació amb l’emissora, per opinar, demanar cançons o participar en els concursos que habitualment prepara l’emissora per la temporada d’estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics