URGENT

Finalment cap dels nens i nenes que es van apuntar a la llarg d’infants es quedarà sense plaça a PLF.

Compartiu aquesta història
Segons el regidor d’ensenyament en funcions del consistori palafollenc, Amado Romero, cap dels nens i nenes que van fer la preinscripció a la llar d’infants es quedarà sense plaça a l’escola bressol municipal de PLF.

El curs 2006-2007 la llar d’infants ha tingut a 104 nens i nenes, entre els dos centres que té l’escola bressol del nostre municipi; la pròpia llar d’infants i a l’aula acondicionada a les antigues escoles de PLF, a la Pl. Fòrum Palatiolo.

Enguany s’han preinscrit 137 nens i nenes, 54 infants pel primer curs i 83 de segon curs, mentre que les previsions inicials, eren de 104 places. D’aquestes 137 persones preinscrites algunes d’elles, no es poden matricular per que no són de PLF, i d’altres han renunciat a la preinscripció, pel que el nombre actual de preinscrits, és de 132.

Després d’estudiar les possibles solucions per poder encabir els infants que d’entrada no tenien plaça, Amado Romero assegura que cap infant quedarà a fora del servei de la llar d’infants.

L’annexa al que fa referència Romero, és l’aula habilitada a les antigues escoles, on el proper curs hi haurà un curs de segon.

La majoria de places, uns 112 nens i nenes, aniran a l’edifici de la llar d’infants, que s’ha d’ampliar amb una nova aula, un menjador i un dormitori. Romero assegura que en breu es podrà fer el concurs públic per tal de començar les obres.

El mateix Romero, espera que el mes de setembre estigui feta l’aula, i que progressivament s’acabi el menjador i el dormitori.

Pel que fa a l’horari de la llar d’infants serà de ¾ de 9 del matí fins les 12 i de ¾ de 3 fins a les 5 de la tarda. Fora d’aquests horari queden les hores d’acollida, que el proper curs n’hi haurà 3 que, de moment, seran gratuïtes.

L’ajuntament de PLF està treballant, segons Romero, per tal que l’annexa de la pl. Fòrum Palatiolo, tingui els mateixos serveis que els de la Llar d’infants.Pel que fa als costos de la llar d’infants la matrícula costarà 53 € i 20 cèntims el mateix que el material.La mensualitat costarà prop de 95 € i el mes de gener s’haurà de pagar 35€ més en concepte de sortides.L’ajuntament ha prorrogat el període de matrícula de la llar d’infants, que acabava divendres, perquè encara hi ha nens i nenes preinscrits que no han formalitzat la matrícula a l’escola bressol municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics