URGENT

I a Malgrat de Mar, l’alcaldessa serà de nou Conxita Campoy, de moment amb un govern en minoria.

Compartiu aquesta història
Campoy va afirmar durant el seu parlament d’investidura que treballarà per a un Malgrat modern, innovador, solidari, respectuós amb el Medi Ambient i per a les persones. Va apuntar alguns dels eixos que centraran la seva gestió com l’habitatge, l’ampliació de la zona industrial o la creació d’instal·lacions modernes i funcionals, entre altres, així com la necessitat d’oferir més accions en matèria de polítiques socials, com la construcció de pisos de protecció oficial. Va assegurar que el nou mandat presenta “nous reptes, noves demandes i noves il·lusions”. Va prometre lleialtat i honestat al càrrec i va tenir paraules d’agraïment a la resta de partits polítics i al poble de Malgrat, i també per als regidoris que han plegat.

Campoy fa 16 anys que és alcaldessa de Malgrat
Campoy ja s’havia assegurat abans de dissabte que no existiria un pacte entre tota l’oposició, que pogués fer alcalde a algun altre candidat, ja que segons ella mateixa comentava divendres, el PP i ICV li havien assegurat que votarien per a ells mateixos i efectivament en la votació per escollir l’alcalde, cada partit va votar al seu candidat.

Durant la seva intervenció, Teresa Verdaguer, candidata d’ERC, segons força al municipi, va defensar els eixos programàtics del seu grup com a full de ruta de treball per a aquest mandat. Neus Serra de CiU va apostar pel diàleg i la bona entesa entre les formacions i va remarcar la voluntat de treball del seu grup. La candidata de la federació nacionalista va insistir en la mà estesa del seu grup per treballar per Malgrat. Ana Vega del PPC va agrair el suport rebut i va afirmar la voluntat de treballar per al poble els propers quatre anys. Josep Maria Lasheras va assegurar que el seu partit esperava uns resultats millors dels que va aconseguir a les urnes el 27 de maig i va confirmar que ICV-EUiA restarà a l’oposició aquest mandat, després de les especulacions que donaven per fet un pacte amb els socialistes, com ja havein fet altres legislatures.

Així el PSC, amb 8 regidors, no ha tancat cap pacte de govern per als propers anys i per tant, inici un govern en minoria, però amb certa comoditat, ja que té 8 regidors dels 9 que donen la majoria absuluta a Malgrat.

AJ. MALGRAT / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics