URGENT

Demà es graduarà un nou agent de policia de PLF, pel que 13 dels 16 agents de la policia local de PLF s’hauran graduat a l’escola de Policies

Compartiu aquesta història
El 81% dels agents del cos de la policia local del nostre municipi s’han graduat a l’escola de policies de Mollet del Vallés. Això vol dir que dels 16 agents que composen el cos, 13 ja tenen el títol de policia, mentre que els 3 restants són vigilants, i per tan no poden dur armes de foc.

Demà dijous es farà la graduació d’un d’aquests agent amb un acte institucional. L’agent era fins ara vigilant i a partir de demà serà policia local. Ens ho explica Marc Penya, cap de la policia local de PLF:

Des de fa uns anys s’està duent a terme un remodelació del cos de seguretat del nostre municipi, que actualment compta amb 16 agents, molts dels quals provenen del cos de vigilants que anteriorment tenia el nostre municipi.

Així l’any passat es van graduar 2 policies més en aquesta escola de Mollet, on també es preparen els nous mossos d’esquadra.
Amb la graduació d’aquests agent a l’escola de policia continua el procés de transició del cos de vigilants cap a la policia local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics