URGENT

Demà acaba el termini per presentar les sol·licituds pels viatges de la Imserso.

Compartiu aquesta història

Al programa s’hi poden acollir les persones majors de 65 anys, pensionistes pel sistema de la seguretat social, pensionistes de viduïtat majors de 55 anys o d’invalidesa o prejubilats amb més de 60 anys.

La Imserso ofereix diferents modalitats de viatges i estades per la gent gran, estades que es fan entre l’octubre del 2007 i el juny del 2008, en diferents modalitats, entre les que hi ha estades en zones costeres, viatges culturals per conèixer la història i l’art d’Espanya, el turisme de natura i els intercanvis amb altres països.Les persones interessades en participar en aquests programes de vacances cal que demanin hora amb la treballadora social .

Les inscripcions són possibles fins demà el divendres dia 22 de juny d’enguany.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics