URGENT

Aquests proper dilluns aquesta emissora començarà la programació d’estiu.

Compartiu aquesta història
Com ja va fer l’any passat, Ràdio Palafolls, canvia de cara a l’estiu i es converteix en emissora eminentment musical amb locució matí i tarda.
Així la programació habitual de l’emissora i la seva majoria de programes desapereixen per donar pas a la temporada d’estiu, on el protagonista de la radiofòrmula és l’oient que pot demanar cançons, i de retruc aconseguir sopars, entrades per a parcs acuàtics, viatges amb avioneta i viatges.

Ja l’any passat es van repartir una seixantena de sopars, en restaurants de la població, entrades per diferents parcs aquatics de la zona i un Viatge a Roma, per a dues persones.
Engunay la programació continuarà sent eminentment musical amb dos torns de ràdiofòrmula, un al matí i un a la tarda, amb els que es podran aconseguir tots els premis. Es maneten els programes com Sesion aleatoria, els dimecres de la Maria, invitació a la música, las cosas de Ines i els despertars de PLF, i s’incorporen d’altres de nous especials per la temporada d’estiu.

La programació estival d’aquesta emissora començarà dilluns i s’allargarà fins passada la festa Major, una festa Major que serà seguida com sempre per aquesta emissora amb molta atenció.
Els Informatius de RP, tan en la seva versió radiada com la versió digital d’internet, prenen des d’avui unes merescudes vacances fins la recuperació de la programació habitual a mitjans del mes de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics