Aquests vespre arribaran a PLF 64 veïns d’Ax les Thermes, que passaran el cap de setmana a la nostra població.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
L’estada dels francesos al nostre municipi és part del programa d’agermanaments que cada any prepara la comissió d’agermanaments de PLF, i és l’oportunitat que els francesos passin uns dies al nostre poble, a l’igual que els palafollencs podem anar a esquiar cada mes de gener o febrer.
Aquests vespre els veïns d’Ax soparan a la gespa del parc Joaquim Ruyra i demà començaran una jornada de visites culturals. La primera serà una excursió amb el creuer que els durà per la costa fins a Tossa de Mar.
A la tarda visitaran les noves instal·lacions del nostre municipi; la biblioteca i les obres del camp de futbol. Tot plegat acabarà demà amb un sopar de revetlla de St. Joan a la plaça d’Ax, on es preveu que hi hagi uns 120 comensals. El sopar és obert a tothom qui ho vulgui, costa 12 € i inclou amanida, pollastre, postra, coca i cava.
L’any passat els veïns d’Ax van arribar el dia 23 i el mateix dia de St Joan van organitzar un àpat popular. En l’edició passada van venir a PLF uns 90 veïns de la població francesa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics