El sindicat UGT de Catalunya ha denunciat les deficiències del servei de transport sanitari a la comarca del Maresme.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En concret les critiques es centren en el transport no urgent. Segons la portaveu d’UGT, Mercè Rosselló els treballadors estan sobrecarregats de feina, amb jornades laborals molt llargues i sense condicions de treball adequades. D’altra banda, tot i que consta que s’han fet inversions al transport sanitari, Mercè Rosselló explica que aquestes inversions no s’han vist prou reflectides en el servei i assegura que tot plegat semblen condicions d’un altre segle. Escotem a Mercé Rosselló.

Rosselló, també ha explicat que els treballadors tenen por de possibles acomiadaments si donen a conèixer la seva problemàtica. El sindicat UGT descarten la convocatoria de vaga de moment, ja que es troben immersos en la negociació del conveni col.lectiu. El sindicat UGT ha enviat una carta als responsables del servei en la que demana que es faci un control de les empreses que presten servei de transport sanitari per comprovar si compleixen amb les condicions bàsiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics