URGENT

Avui comencen les matrícules de l’escola d’adults de PLF.

Compartiu aquesta història
Com és habitual per aquestes dates l’escola d’adults del nostre municipi engega un nou curs, amb nous cursos i d’altres que ja són una tradició pel seu bon funcionament.
Així en aquests primer trimestre del curs 2007/2008 es posen en funcionament més d’una desena de propostes educatives, entre les quals les més habituals com les propostes d’idiomes. Així l’escola d’adults de PLF ofereix cursos d’Anglés, frances, italia i català i castellà per estrangers, o Català en diferents nivells.
Com sempre els cursos d’informàtica ocupen una part important en les propostes de l’escola d’adults. Cursos de Word, internet o photoshop entre d’altres. També hi ha cursos de Graduat en ESO, o de preparació per a les proves de cicles formatius i de llengua de signes com explica Damaris Fernandez, coordinadora de l’Escola d’Adults.

Cal destacar també entre els cursos d’enguany els de tast de vins, el de fotografia digital.
Els cursos tenen diferents preus que giren entorn als 60€ per curs.
A més la coordinadora anima a tothom a proposar nous cursos per a tothom, escoltem a Damaris Fernandez.

Avui dilluns comencen les matrícules que s’allargaran fins el proper divendres. Qui estigui interessat en algun d’aquests cursos s’hi pot inscriure al MiD, seu de l’escola d’adults, on trobarà una urna on dipositar els papers que es van entregar en les dues reunions informatives de la passada setmana. Les persones que no tinguin aquests papers poden rebre informació sobre els cursos i la matrícula en persona els dimecres i dijous a l’escola d’adults.

A la plana web de RP hi trobarem més informació sobre dates i preus de cada un dels cursos de l’escola d’adults.L’any passat van passar per l’escola d’adults 180 alumnes, en una activitat que cada any registra més cursos i més alumnat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics