URGENT

La policia local de PLF organitza un cicle de xerrades col.loquis.

Compartiu aquesta història
El cicle inclou un total de 12 sessions mensuals en les que, sota el títol de El civisme l’assignatura pendent, es pretén la participació dels ciutadans per tal de debatre assumptes relacionats amb el civisme.

Les xerrades començaran aquests proper mes d’octubre i s’allargaran fins l’octubre del 2008. En les sessions es preveu parlar d’animals domèstics, de la relació entre veïns d’una comunitat, de drogues, dels perills d’internet, de consells de seguretat abans d’anar de vacances o consells per a la gent gran.

Els ponents de les sessions seran els components del programa de RP, seguretat Ràdio, és a dir l’agent Raul Caballero i el sergent Marc Penya. Precisament el sergent Penya explica a RP que aquesta iniciativa és part del projecte de policia de proximitat, que està engegant el cos policial de PLF.

Tots els col.loquis es realitzaran d’entrada al MiD de PLF amb dates encara per determinar al vespre, per poder aconseguir el màxim de quorum en aquestes xerrades participatives, que es preveuen com a debats oberts sobre civisme i societat.

Per cert, i en un sentit similar el primer dimecres del mes d’octubre començarà la nova temporada de Seguretat Radio, el programa que es realitza des de la policia local de PLF, amb clara vocació de servei. Qui vulgui ja pot fer arribar les seves consultes a seguretat@radiopalafolls.com que seran contestades en l’espai de ràdio que enguany enceterà la seva tercera temporada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics