URGENT

El canal públic de l’Alt Maresme de la Televisió Digital Terrestre no començarà les emissions, com a mínim, fins a finals del 2008.

Compartiu aquesta història

La darrera reunió dels municipis que actualment componen el consorci –Calella, Arenys de Munt, Tordera i Canet de Mar– va posar sobre la taula els «deures» a resoldre un cop els resultats electorals del passat mes de maig van provocar canvis importants en els governs locals.

Tant és així que municipis com Pineda, que en un principi no es va voler adherir al consorci de la TDT, ara ha manifestat la seva voluntat d’entrar-hi. El regidor de Comunicacions, Noves Tecnologies i Sostenibilitat d’Arenys de Munt, , Xavier Roca, va explicar ahir al Punt, que el nou panorama polític ha fet revifar l’interès de les poblacions del nord de la comarca per integrar-se en el canal públic.

Els resultats de les eleccions poden obrir la porta a l’entrada definitiva de dues poblacions que sempre s’han mostrat prudents, PLF i Malgrat de Mar. Calella, una de les principals impulsores del projecte és ara governada pel PSC a l’igual que Pineda, que sembla que s’hi afegirà després del canvi de govern.

Palafolls, va desestimar entrar al projecte en un primer moment pel seu cost, però no va tancar mai la porta a una possible incorporació posterior al consorci que ha de regir rl funcionament de la nova televisió digital de l’Alt Maresme.

La reunió, també va constatar que la posada en marxa de la TDT no serà viable fins que el senyal arribi amb suficients garanties a la zona d’influència, molt probablement a finals del proper any.

PUNT / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics